MØBELPOLSTRER - ERHVERV - FÅ ET GRATIS TILBUD HER
Vi ompolstrer dine møbler med respekt for håndværket og de danske møbelværdier. Indhent en uforpligtende pris på en solid møbelpolstring.
pris på ompolstring, møbelpolstring priser
15858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15858,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Møbelpolstring til ERHVERV

Vi leverer også til store enterpriser

Professionelt samarbejde til punkt og prikke 

Hos Peer Brohl tilbyder vi polstring til private kunder men også små som store virksomheder og erhverv. Vi har kunder som Helsingør sygehus, Louisiana i Humlebæk, Nordsjællands politi i Helsingør, diverse plejehjem i Nordsjælland og mange flere. Vi sætter en ære i at hjælpe din virksomhed på vej – ønsker du eksempelvis at få ombetrukket stolene til jeres venteværelse eller mere farverige tekstiler på jeres kontorstole, så hjælper vi jer gerne med store såvel som små projekter. Det kan gøre en kæmpe forskel at polstrer stolene i moderne, ens betræk, da det giver en rød tråd i det givne rum. Står du for eksempel som virksomhed og mangler betræk til dine møbler i venteværelset eller til kontorstolene, så er Peer Brohl altid klar med en hjælpende hånd!

 

Ombetrækning designklassikere:

Vi har mange erfaringer med ombetrækning af forskellige designklassikere såsom ”Svanen”, og ”Syveren” samt møbler af Wegner, Arne Jacobsen og Finn Juel. Hvis dit møbel for eksempel er slidt ned, så skal du ikke smide det ud, da vi kan ombetrække det, så det bliver så godt som nyt. Men vi hjælper også gerne, hvis du blot er træt af møblet og mener, at det trænger til et nyt look. Vi bringer liv til gamle møbler, og vi elsker at være kreative og finde på gode og ikke mindst nytænkende løsninger. Ofte kan man nemt blive træt af sine møbler, og det kan godt blive dyrt, hvis man skal ud og købe nye møbler hver gang. Derfor er det en perfekt måde at bringe liv til de gamle møbler ved at ompolstre dem. Mange designklassikere kan forvandles til helt unikke møbler ved at ombetrække enten hele møblet eller blot puderne/hynderne. Det kan gøre en hel del ved møblet, hvis man giver det et lille pift med noget nyt stof. Vi har mange erfaringer indenfor ombetrækning af forskellige møbelklassikere, og samtidig går vi ind for en fair pris, som er til at betale. Du kan trygt aflevere dit møbel eller møbler til os, da vi altid vil værne om de danske møbelklassikere.

Svanen i læder

Svanen i læder

Priser fra 10.500,-
inkl. skum

Syveren i læder

Syveren i læder

Priser fra 2.200,-
inkl. skum

Tremmesofa med tekstil

Tremmesofa med tekstil

Priser fra 8.600,-
inkl. formtilpasset skum

Uddrag af kunder

Arkitektkontoret Alex Poulsen

Arkitektkontoret Henning Larsen

Arkitektfirmaet Spaceplan – Lars Østergaard

Finn Monies Tegnestue

Witraz Arkitekter

Kammeradvokaten, København

Helsingør sygehus

Justitsministeriet

Havreholm Slot

Frederikssund sygehus

Louisiana, Humlebæk

Uni C, København

Tårnborg Park Hotel, Korsør

Diverse plejehjem i Nordsjælland

Skolerne i Lyngby/Tårbæk kommune

Diverse plejehjem i Nordsjælland

Glostrup sygehus

Domstolsstyrelsen

Skydeselskabet, Helsingør

Hillerød sygehus

Rungstedgaard

Hotel Comwell, Snekkersten

Hotel og Casino Marienlyst, Helsingør

Skolerne i Søllerød/Rudersdal kommune

Rådhussalen, Helsingør Kommune

Nordsjællands politi, Helsingør

Finanstilsynet

Hvidovre sygehus

Nationalmuseet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet

Kæmpe udvalg af møbelstoffer

Hos Peerbrohl.dk ligger vi vægt på høj kvalitet af møbelstoffer, og af den grund benytter vi os af kvalitetsstoffer fra de danske kendte stof leverandører såsom Kvadrat, Gabriel, Danish Art Weaving, Camo læder, C. Olesen og mange flere.

Gabriel er en af Europas førende leverandører af møbelstoffer, og vi er stolte af at kunne præsentere dem som en af vores samarbejdspartnere hos Peer Brohl. Gabriel er et nicheselskab, som udvikler, fremstiller og sælger møbelstoffer, komponenter, polstret overflader samt relaterede produkter og tjenester. Selskabet leverer stoffer i topkvalitet samt udvikler sine tjenester indenfor anvendelsesområder, hvor produktegenskaber, design og logistik skal opnå uforanderlige krav.

Kvadrat har i mange år lavet eksklusive stoffer til private, virksomheder og ikke mindst offentlige institutioner, fordi deres vævning og høje kvalitet samt meget klassiske design udgør en helhed, som kan stå mål med de fleste formål. Kvadrat har stadig et godt navn indenfor møbelstoffer, og deres designs er mulige at kombinere i forskellige mønstre og sammensætninger, så totalbilledet får et roligt look.

Danish Art Weaving er også en af de førende leverandører inden for møbelstoffer, og de lægger især stor vægt på, at alle processer i fremstillingen af deres møbeltekstiler skal være skånsomme over for miljøet. DAW finder nogle af deres bedste materialer i naturen, og derfor har de en passion for at passe på samt skåne miljøet. De bruger ingen form for metalliske farvestoffer i fremstillingen af tekstiler, og flere af stofferne i deres sortiment er miljømærket.

Nevotex er førende i engrossalg af tekstiler, læder og materialer til møbelindustrien i Skandinavien og de baltiske lande. Nevotex gør alt for at opretholde et højt niveau af kvalitet samt stræber efter at forny deres virksomhed kontinuerligt.

Sørensen Læder er et globalt selskab med nogle af de mest avancerede og eftertragtede læder i verden. Sørensen Læder har salg i 40 forskellige lande, og deres salg omdømme er baseret på, at de udelukkende leverer det bedste af det bedste. Sørensen Læder tilbyder 100 procent ægte læder af en usædvanlig kvalitet i over 450 forskellige farvevariationer.

Camo Læder tilbyder mere end 25 forskellige læderkvaliteter samt 150 forskellige farver, hvilket gør Camo til en af de største læderleverandører til møbelindustrien i Nordeuropa. De kan derfor tilbyde en kollektion, som strækker sig fra dækfarvet læder til den mest eksklusive anilin læder.

Vi kan klare det hele!

Møbelpolstring


Ønsker du en anderledes finish til dine spisestole eller et mere moderne look til din oldemors sofa? Så er du landet det rette sted! Vi gør dine møbler unikke og vil gøre alt for at opfylde alle dine ønsker. Vi polstrer gerne dine egne såvel som din virksomheds møbler. Du finder os beliggende nær Helsingør – nemlig i Snekkersten, hvor vi betragter enhver opgave som værende interessant, og vi siger aldrig nej til en lærerig udfordring. Vi har den service, at vi gerne henter dine møbler samt afleverer dem igen, når de er ombetrukket. Du kan også altid komme til vores møbelpolstringsværksted i Nordsjælland og aflevere dit møbel.

 

Du kan selv være designer af dine møbler!

Møbelpolstring er ikke kun at ombetrække et møbel, men også at forvandle designs til originale møbler. Hvis du ønsker et nyt look til dit hjem, kan vi forvandle dine gamle møbler til nye, unikke designs. Udover det, kan ombetrækning også øge funktionaliteten i dine møbler, så de bliver bedre at sidde i. Det giver et eksklusivt syn at blande gamle møbler med spritnye og moderne betræk, hvilket også gør dit hjem personligt. Hos Peerbrohl.dk varierer vores serviceydelser fra traditionel genforplejning til morderne polstring, og vi benytter os af nogle af de fineste metoder til møbelpolstring. Vi tilbyder møbelpolstring til enhver virksomhed lige fra store til små men også til private kunder. Traditionel polstring omfatter en række komplekse teknikker, som er blevet udviklet gennem århundreder. Disse teknikker indebærer håndværk, præcision og et godt øje for en perfekt og varig finish. Vi elsker udfordringen i at få leveret et uønsket møbel, og derefter transformere det til at være eftertragtet.

 

Ombetrækning

Ombetrækning er en kunst, som gør det muligt at konvertere møbler fra uønskede til elskede, og vi lægger en passion i at gøre vores kunder tilfredse. Hos Peer Brohl tilbyder vi en skræddersyet service i form af tradition såvel som moderne polstring. Vi bringer et friskt look til dine møbler, og tilbyder service i form af at hente og bringe dine møbler. Derudover tilbyder vi både ombetrækning i læder og bomuld – og vi har et stort sortiment af smukke farver, så du helt sikkert kan finde noget, som opfylder dine behov. Vi ompolstrer møbler til private kunder såvel som store og små virksomheder, og vi sætter en ære i at forvandle dine møbler til unikke.

 

Personliggøre dine møbler!

En ombetrækning kan forvandle dit ønskede og eventuelle møbel af høj affektionsværdi til en personlig genstand i hjemmet, som ud over historien i møblet også indbefatter, at du indretter i en helt personlig stil, som ikke er mainstream i forhold til de store møbelhuses katalogsider. Vi naturligvis efter lige netop dit møbel, så det passer perfekt – og udover det er det vores opgave som møbelpolstrer at ombetrække dit møbel, så det matcher dine ønsker og behov 100 procent.

Står du med en sofa af den ene type, 2 stole af en anden variant og eventuelle skamler dertil, så kan du få møblerne til at samles i én enhed ved, at vi sætter stof på i samme stil, design eller farvekombination, som kan passe lige ind i dit hjem.

Vi ved, at vi er styret af vores sanser og dermed sagt er farver, materialets vævning, struktur og duft af vigtig karakter, hvis dit firma skal profilere sig udadtil og tilpasse et bestemt rum til en bestemt funktionalitet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet