Priser på ompolstring - Vi giver fair pris til vores kunder
Vi ompolstrer dine møbler med respekt for håndværket og de danske møbelværdier. Indhent en uforpligtende pris på en solid møbelpolstring.
pris på ompolstring, møbelpolstring priser
15611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15611,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vi giver fair pris på ompolstringen af dine møbler.

Vi har en mission som er, at give dine møbler værdi gennem en professionel kvalitetsompolstring. Restaurering og ompolstring af møbler kan virke uigennemsigtigt og det er det på mange måder også. Grunden til dette er, at der findes et hav af muligheder i forhold til kvaliteter af stoffer/huder og ligeså mange måder, at genopbygge dit møbel på. Dertil kommer mængden af forskellige typer af møbler som individuelt bliver ompolstret og renoveret på forskelligt vis.

 

Vi arbejder med ”fair prisfastsættelse” som betyder, at vi ikke går på kompromis med vores kvalitet og antal timer for udførelsen. Brohl Møbelpolstring går ind for et ordentligt stykke håndværk og det betyder, at vi sjældent er de billigste i markedet. Vi forsikrer derimod vores kunder, at vores arbejde bliver gjort 100% korrekt i overensstemmelse med møbelposterfaget og arbejdet er kvalitetssikret. Vi har gennem årene valgt nogle de bedste materialeudbydere samt samarbejdspartnere ud og har i nedenstående listet et par priseksempler på nogle værkstedets favorit klassikere samt vores kunders foretrukne materialevalg.

Svanen i læder

Svanen i læder

Priser fra 10.500,-
inkl. skum

Syveren i læder

Syveren i læder

Priser fra 2.200,-
inkl. skum

Tremmesofa med tekstil

Tremmesofa med tekstil

Priser fra 8.600,-
inkl. formtilpasset skum

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet