Møbelpolstring af dine møbler! Vi giver fair pris til vores kunder
Vi ompolstrer dine møbler med respekt for håndværket og de danske møbelværdier. Indhent en uforpligtende pris på en solid møbelpolstring.
pris på ompolstring, møbelpolstring priser
15964
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15964,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MØBELPOLSTRING KØBENHAVN

Daglig leder: Peer Brohl

Hele Danmark

CVR 13445745

KONTAKT AFDELINGEN I KØBENHAVN

Mail:info@brohl.dk
Tlf.49 22 68 78

 

Søger du som privatperson eller erhvervskunde en stærk og kvalitetsbevidst leverandør af kompetent møbelpolstring i København, så har du fundet det helt rigtige sted. Peer Brohl Møbelpolstring Københavns historie går tilbage til 1955, hvor grundlæggeren Kaj Brohl startede det første værksted, der siden hen er gået i arv. I dag ledes virksomheden af efterkommer Peer Brohl og de faguddannede medarbejdere, som har daglig dag blandt designmøbler og klassikere på værkstedet.

 

Peer Brohl er laugsmester, som inden for møbelpolstring er din garanti for faglighed og kvalitet. Han har hands-on-erfaring med ompolstring og ombetrækning og har uddannet en lang række dygtige fagfolk. Peer Brohl er også den eneste møbelpolstrings virksomhed som har retten til at benytte sig af Arne Jacobsens fine logo design.

 

Møbelpolsterværkstedet er i konstant udvikling – og kvaliteten hele tiden lever op til de behov vores kunder har, de gedigne løsninger og det understøttes af moderne maskiner og teknologiske redskaber, der løser nogle af fagets udfordringer og understøtter arbejdet med de små detaljer.

 

Peer Brohl Møbelpolstring København er tilgængelig i områderne Nordsjælland, København, Sjælland og Frederiksberg.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)


Emne

Din beskedFå et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet


OMBETRÆKNING KØBENHAVN

Hos Peer Brohl Møbelpolstring København kombinerer vi det gode håndværk og kærlighed med et højt serviceniveau, vi både afhenter, levere og ompolstrer, i hele landet, hvor end du befinder dig. Vi tilbyder et t inspirerende udvalg af kollektionsprøver fra de dygtigste danske og internationale væverier og designvirksomheder. Besøg os, hent inspiration og få en uforpligtende rådgivning og vejledning! Har du det helt unikke møbel, så kan vi give det nyt liv og forlænge levetiden med mange år med respekt for historien, det gode håndværk og funktionaliteten.

 

Vores hverdag er en fin blanding af opgaver for privat- og erhvervskunder – og det er ikke en kliché, når vi siger, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

 

Vi har allerede mange kunder fra København, så kommer du fra det område og står du med en opgave, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os


 

         Møbelpolstring – Åbningstider 

Mandag 09-17

 

 

Tirsdag 09-17

 

 

 Onsdag 09-17

 

 

Torsdag 09-17

 

 

 Fredag 09-17

 

 

Lørdag Lukket

 

 

Søndag Lukket

 

 

Eller efter aftale

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet