Møbelpolstring - Bedste kvalitet til private og erhvervskunder - Siden 1955
Vi ompolstrer dine møbler med respekt for håndværket og de danske møbelværdier. Indhent en uforpligtende pris på en solid møbelpolstring.
pris på ompolstring, møbelpolstring priser
15845
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15845,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Møbelpolstring i København & Nordsjælland …

Vi har en mission som er, at give dine møbler værdi gennem en professionel kvalitetsompolstring. Vi er møbelpolstrer som tænker i værdi. Restaurering og ompolstring af møbler kan virke uigennemsigtigt og det er det på mange måder også. Grunden til dette er, at der findes et hav af muligheder i forhold til kvaliteter af stoffer/huder og ligeså mange måder, at genopbygge dit møbel på. Dertil kommer mængden af forskellige typer af møbler som individuelt bliver ompolstret og renoveret på forskelligt vis.

 

Møbelpolstring til private 

Vi tilbyder ompolstring af møbler til vores private kunder, og vi sætter pris på enhver opgave. Hos Peer Brohl elsker vi vores arbejde, og vi garanterer, at dine møbler er i trygge hænder hos os. Vi står også altid klar til at vejlede omkring forskellige muligheder til dit møbel, og vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning. Vi har passion for vores erhverv, og sætter en ære i at klare opgaven professionelt. Som privat kunde har du den service, at vi gerne henter samt bringer dine møbler og udover det, står vi altid klar til at vejlede omkring dit møbel. Peer Brohl har i mange år tilbudt møbelpolstring til private kunder, og vores største prioritet samt opgave er at gøre vores kunder 100% tilfredse. Har du for eksempel en sofa, hvor du er i tvivl hvilket slags stof, som passer bedst, så er vi forberedt på at hjælpe dig med vores erfaring og viden.

Vores job er at give dit møbel et nyt liv, og vi kan hjælpe dig med alle slags møbler. Det gælder både møbelklassikere, antikviteter og moderne møbler – alle møbler, som giver dig glæde i hverdagen. Hos Peer Brohl er vi et lille hold af passionerede og friske fagfolk, som altid er klar på at gøre diverse indretningsdrømme til virkelighed.

Møbelpolstring - Svanen i læder

Møbelpolstring - Svanen i læder

Priser fra 10.500,-
inkl. skum

Syveren i læder

Syveren i læder

Priser fra 2.200,-
inkl. skum

Tremmesofa med tekstil

Tremmesofa med tekstil

Priser fra 8.600,-
inkl. formtilpasset skum

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet

Kæmpe udvalg af møbelstoffer

Hos Peerbrohl.dk ligger vi vægt på høj kvalitet af møbelstoffer, og af den grund benytter vi os af kvalitetsstoffer fra de danske kendte stof leverandører såsom Kvadrat, Gabriel, Danish Art Weaving, Camo læder, C. Olesen og mange flere.

Gabriel er en af Europas førende leverandører af møbelstoffer, og vi er stolte af at kunne præsentere dem som en af vores samarbejdspartnere hos Peer Brohl. Gabriel er et nicheselskab, som udvikler, fremstiller og sælger møbelstoffer, komponenter, polstret overflader samt relaterede produkter og tjenester. Selskabet leverer stoffer i topkvalitet samt udvikler sine tjenester indenfor anvendelsesområder, hvor produktegenskaber, design og logistik skal opnå uforanderlige krav.

Kvadrat har i mange år lavet eksklusive stoffer til private, virksomheder og ikke mindst offentlige institutioner, fordi deres vævning og høje kvalitet samt meget klassiske design udgør en helhed, som kan stå mål med de fleste formål. Kvadrat har stadig et godt navn indenfor møbelstoffer, og deres designs er mulige at kombinere i forskellige mønstre og sammensætninger, så totalbilledet får et roligt look.

Danish Art Weaving er også en af de førende leverandører inden for møbelstoffer, og de lægger især stor vægt på, at alle processer i fremstillingen af deres møbeltekstiler skal være skånsomme over for miljøet. DAW finder nogle af deres bedste materialer i naturen, og derfor har de en passion for at passe på samt skåne miljøet. De bruger ingen form for metalliske farvestoffer i fremstillingen af tekstiler, og flere af stofferne i deres sortiment er miljømærket.

Nevotex er førende i engrossalg af tekstiler, læder og materialer til møbelindustrien i Skandinavien og de baltiske lande. Nevotex gør alt for at opretholde et højt niveau af kvalitet samt stræber efter at forny deres virksomhed kontinuerligt.

Sørensen Læder er et globalt selskab med nogle af de mest avancerede og eftertragtede læder i verden. Sørensen Læder har salg i 40 forskellige lande, og deres salg omdømme er baseret på, at de udelukkende leverer det bedste af det bedste. Sørensen Læder tilbyder 100 procent ægte læder af en usædvanlig kvalitet i over 450 forskellige farvevariationer.

Camo Læder tilbyder mere end 25 forskellige læderkvaliteter samt 150 forskellige farver, hvilket gør Camo til en af de største læderleverandører til møbelindustrien i Nordeuropa. De kan derfor tilbyde en kollektion, som strækker sig fra dækfarvet læder til den mest eksklusive anilin læder.

Vi kan klare det hele!

Møbelpolstring


Ønsker du en anderledes finish til dine spisestole eller et mere moderne look til din oldemors sofa? Så er du landet det rette sted! Vi gør dine møbler unikke og vil gøre alt for at opfylde alle dine ønsker. Vi polstrer gerne dine egne såvel som din virksomheds møbler. Du finder os beliggende nær Helsingør – nemlig i Snekkersten, hvor vi betragter enhver opgave som værende interessant, og vi siger aldrig nej til en lærerig udfordring. Vi har den service, at vi gerne henter dine møbler samt afleverer dem igen, når de er ombetrukket. Du kan også altid komme til vores møbelpolstringsværksted i Nordsjælland og aflevere dit møbel.

 

Du kan selv være designer af dine møbler!

Møbelpolstring er ikke kun at ombetrække et møbel, men også at forvandle designs til originale møbler. Hvis du ønsker et nyt look til dit hjem, kan vi forvandle dine gamle møbler til nye, unikke designs. Udover det, kan ombetrækning også øge funktionaliteten i dine møbler, så de bliver bedre at sidde i. Det giver et eksklusivt syn at blande gamle møbler med spritnye og moderne betræk, hvilket også gør dit hjem personligt. Hos Peerbrohl.dk varierer vores serviceydelser fra traditionel genforplejning til morderne polstring, og vi benytter os af nogle af de fineste metoder til møbelpolstring. Vi tilbyder møbelpolstring til enhver virksomhed lige fra store til små men også til private kunder. Traditionel polstring omfatter en række komplekse teknikker, som er blevet udviklet gennem århundreder. Disse teknikker indebærer håndværk, præcision og et godt øje for en perfekt og varig finish. Vi elsker udfordringen i at få leveret et uønsket møbel, og derefter transformere det til at være eftertragtet.

 

Ombetrækning

Ombetrækning er en kunst, som gør det muligt at konvertere møbler fra uønskede til elskede, og vi lægger en passion i at gøre vores kunder tilfredse. Hos Peer Brohl tilbyder vi en skræddersyet service i form af tradition såvel som moderne polstring. Vi bringer et friskt look til dine møbler, og tilbyder service i form af at hente og bringe dine møbler. Derudover tilbyder vi både ombetrækning i læder og bomuld – og vi har et stort sortiment af smukke farver, så du helt sikkert kan finde noget, som opfylder dine behov. Vi ompolstrer møbler til private kunder såvel som store og små virksomheder, og vi sætter en ære i at forvandle dine møbler til unikke.

 

Personliggøre dine møbler!

En ombetrækning kan forvandle dit ønskede og eventuelle møbel af høj affektionsværdi til en personlig genstand i hjemmet, som ud over historien i møblet også indbefatter, at du indretter i en helt personlig stil, som ikke er mainstream i forhold til de store møbelhuses katalogsider. Vi naturligvis efter lige netop dit møbel, så det passer perfekt – og udover det er det vores opgave som møbelpolstrer at ombetrække dit møbel, så det matcher dine ønsker og behov 100 procent.

Står du med en sofa af den ene type, 2 stole af en anden variant og eventuelle skamler dertil, så kan du få møblerne til at samles i én enhed ved, at vi sætter stof på i samme stil, design eller farvekombination, som kan passe lige ind i dit hjem.

Vi ved, at vi er styret af vores sanser og dermed sagt er farver, materialets vævning, struktur og duft af vigtig karakter, hvis dit firma skal profilere sig udadtil og tilpasse et bestemt rum til en bestemt funktionalitet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en unik møbelpolstring i den højeste kvalitet