Om Peer Brohl Møbelpolstring ApS - Kvalitet siden 1955
15584
page-template-default,page,page-id-15584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Om Brohl Møbelpolstring

Firmaet er startet i 1955 af Kaj Brohl Larsen, siden overtaget af sønnen Peer Brohl Larsen. Peer Brohl gør stadig en dyd ud af håndværket og firmaet er beliggende i Snekkersten. Møbelpolsterfirmaet har i gennem 2 generationer været kendt i fagkredse som et af landets bedste og mest respekterede.

I mange år har Peer Brohl Larsen været kendt som Sydkystens Boligmontering. Sydkystens Boligmontering blev grundlagt i 1990 af Peer og Kirsten Larsen i forbindelse med generationsskifte fra gammelt familiefirma med rødder i møbelbranchen tilbage til midten af 1950’erne. Peer Brohl Larsen er uddannet møbelpolstrer.

Vi har stor respekt for de kendte møbeldesigners arbejde, bl.a Arne Jacobsen, der anses for at være Mesteren indenfor møbel og design. Peer Brohl har fået tilladelse til at anvende Arne Jacobsens skrifttype til logo, i kraft af den kvalitet, der udføres i virksomheden.

Danmarks bedste møbelpolstring